Referat: IF Vulcanus - Horndals IF

IF Vulcanus - Horndals IF 1-1 (0-1)

Oavgjort i bortamötet mot Vulcanus.
Får räknas som 2 förlorade poäng då vi var det bättre laget.
0-1 till oss tidigt i matchen efter hörna. En kort slagen sådan som Tobias Strandberg mötte upp vid första stolpen som sedan gick vidare till Robin Strandberg som tryckte in bollen i mål.

Vi har koll på händelserna halvleken igenom och Vulcanus har inte ett skott på mål så långt.

Andra halvleken en ganska tempofattig historia där domaren blåste mer eller mindre sönder matchen vid minsta närkamp.
Borde ha avgjort matchen till vår fördel flera gånger om. Istället får Vulcanus till en kvittering till 1-1 på deras enda avslut på mål. Ett löst långskott som tyvärr vår målvakt missbedömde och tappade in mellan benen.

Synd att vi fick flera sena återbud för sjukdom så vi hade bara en utespelare som avbytare från start. Efter 5 minuter var vi tvungen att utnyttja det bytet då Tony Nilsson fick kliva av. 90 minuters spel för de flesta av oss alltså medan Vulcanus hade 5 avbytare. Trots det skulle vi ha vunnit om det skulle ha speglat matchen som helhet.